Bli ledare i Bålsta GK!

BGK – föreningen för dig och ditt barn!

Bålsta Gymnastikklubb är en förening som har funnits sedan 1936.
Genom åren har vi utvecklat vår verksamhet och idag har vi en stor bredd i vår förening där både barn och vuxna deltar i våra aktiviteter.

Hela vår verksamhet bygger på ideella krafter och nu behöver vi dig!
Vi behöver utöka vår ledarskara både inom barn- och trupp verksamheten samt motion. Hos oss är mångfalden bland ledarna viktig där vi kompletterar varandra. Både nya och erfarna ledare behövs för utvecklingen. BGK behöver vi bland annat ledare för vår yngre pojkgrupp, trampolin och fler ledare för gruppen för funktionshindrade. Gå gärna in och läs mer om varje grupp och gren som du finner i menyraden.

Vad kan vi erbjuda dig som är intresserad?

• Du får en erfaren ledare som din mentor under din introduktionstid i BGK
  • Du får gå ledarutbildning genom Svenska Gymnastikförbundet
  • Du får träna själv utan kostnad på våra motionspass
  • Du får delta i föreningens ledaraktiviteter
  • Du blir medlem i en förening med spännande utvecklingsmöjligheter och stark framtidstro

Intresserad? Skicka oss ett mail på gymnastik@balstagk.se och berätta lite om dig själv. Varmt välkommen till BGK!