Välkommen!
Välkommen till Bålsta Gymnastikklubb!

Vi står för glädje, gemenskap och hög kvalité!

Klubben startades redan 1936 och har utvecklats till att nu omfatta motionsverksamhet, barngymnastik, truppgymnastik, parkour och trampolin.

Vi har verksamhet både i Bålsta och Skokloster.

Vill du bli medlem i Bålsta GK? Klicka då här!
Snart dags för en ny gympatermin!
2017-07-26 14:37
Just nu håller vi på och uppdaterar sidorna om Bålsta GKs trupper och grupper på barn- och ungdomssidan. De barn/ungdomar som hade en plats VT17 behåller sin plats. Vill ni inte ha platsen behöver den sägas upp. Det går bra att maila gymnastik@balstagk.se.

Har ni anmält ert barn till vår verksamhet men inte hört något? Vi kontaktar er så fort vi kan erbjuda en plats.
BGK söker administratör med redovisningskunskaper
2017-06-21 23:48
Inför hösten förstärker vi vårt team med en inköpt resurs för våra återkommande rutinuppdrag. Är det kanske du eller någon du vill tipsa oss om? Kanske någon som redan har ett föreningsuppdrag på deltid?
Löpning på tisdagar gör uppehåll
2017-06-21 22:48
Från och med vecka 26 till och med vecka 32 gör Danne uppehåll med löpningspassen på tisdagar.

Välkommen åter i augusti och ha en fantastisk sommar!
Uppsvenska Mästerskapen 2017
2017-05-28 12:29
Trupp Rosa i turkost (silver) och Turkos i rosa (brons) i RT2 på Uppsvenska mästerskapen 2017!
I helgen avgjordes Uppsvenska Mästerskapen i Märsta. Totalt deltog tre lag från Bålsta GK. Blå kämpade tappert i RM1 klassen och Turkos strålade och tog brons i RT2. Rosa hade högsta poäng tillsammans med Kumla i RT2. Så det blev en riktig rysare! Det slutade med att tumblingpoängen avgjorde vinnaren och då gick guldet till Kumla och Rosa tog silvret!! Riktigt bra kämpat! 🏆🏆
Vårshowen fyllde ishallen med vilda djur!
2017-05-20 14:32
Skoklosters tigrar (som även vann priset för bästa klädsel!)
20 maj hade vi vår årliga Vårshow i ishallen. Temat var vilda djur och det blev en salig blandning av vilda pingviner, delfiner, elefanter, lejon, gorillor, kängurus, giraffer för att nämna några. Hoppas nu att våren kommer igång ordentligt!

Fler bilder finns här!
Nyheter från våra grupper