Välkommen,
Välkommen till Bålsta Gymnastikklubb!

Vi står för glädje, gemenskap och hög kvalité!

Klubben startades redan 1936 och har utvecklats till att nu omfatta motionsverksamhet, barngymnastik, truppgymnastik, parkour och trampolin.

Vi har verksamhet både i Bålsta och Skokloster.

Vill du bli medlem i Bålsta GK? Klicka då här!
Motion - uteträning:
2020-04-04 13:40
MÅNDAG:  Kl 18 kör jag ett gympa/ styrkepass på räddningstjänstens parkering.
Ta med matta, handskar och ett glatt humör 🤗
Välkomna ❣️
/Åsa

TISDAG den 7 april kl 18.00 blir det utegympa utanför räddningstjänsten. Ta med matta och handskar.
Välkomna!
/Agneta.
BGK vinnare av pris!
2020-03-18 21:34
Kom och fira med oss!
På lördag 21 mars firar Lifvs 1 år i Bålsta. Varje år kommer Lifvs att dela ut ett ekonomiskt bidrag till det lokala föreningslivet och vi i BGK har utsetts till årets vinnare! Kom och fira med oss, kl 13.00 mottar vi priset tillsammans! PS Passa på att bekanta er med butiken på Gåsholmsvägen, Frösundavik (20% rabatt hela dagen!)
Motion - INSTÄLLDA PASS
2020-03-12 13:50
HEJ ALLA MOTIONÄRER!

UNDER RÅDANDE OMSTÄNDIGHETER SÅ VÄLJER VI LEDARE I BGK MOTION ATT STÄLLA IN ALLA PASS INOMHUS TILLSVIDARE.

VI KOMMER ATT ERBJUDA UTOMHUSPASS LITE DÅ OCH DÅ, SÅ HÅLL ÖGONEN HÄR PÅ HEMSIDAN OCH PÅ VÅR FACEBOOKSIDA: BGK Motion, FÖR ATT INTE MISSA VÄRDEFULL INFORMATION!

TA HAND OM ER OCH HOPPAS ATT VI SES DÄR UTE I DET FRIA!
SES SNART IGEN!
Information om Coronaviruset.
2020-03-11 23:18

Med anledning av viruset SARS-CoV-2 och sjukdomen covid-19 vill Bålsta Gymnastikklubbs styrelse informera samtliga medlemmar om följande. Bålsta Gymnastikklubb agerar efter Håbo Kommun och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi uppmanar våra medlemmar att hålla sig uppdaterade kring informationen som ges ut från myndigheterna och kommunen då Folkhälsomyndigheten ser tecken på samhällsspridning i Region Stockholm och mycket hög risk för smittspridning i Sverige.

Vad gäller på träningar?

Deltagare och ledare utan symtom kan träna som vanligt. Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas att avstå sociala kontakter vilket betyder att man stannar hemma från träningen. Symtom på luftvägsinfektion är bland annat hosta, andningssvårigheter eller feber.

Vad gäller för tävlingar?

Huvudansvarig ledare håller kontakt med styrelsen och tävlingsarrangörer. Vid frågor om tävlingar hänvisar vi till huvudansvarig ledare för truppen ditt/dina barn tränar i.

Mer info:

Om du har frågor om nya coronaviruset och sjukdomen covid-19 ska du i första hand ringa nationella informationsnumret 113 13. På folkhälsomyndighetens webbplats hittar du svar på de vanligaste frågorna. Har du luftvägssymtom som hosta och feber, även lindriga symtom är det viktigt att du stannar hemma från jobba och skola och begränsar sociala kontakter där smitta riskerar att överföras. Behöver du sjukvårdsrådgivning bör du kontakta 1177, Vårdguiden. Där kan du även läsa mer om hur och när du bör kontakta vården www.1177.se

Information från Håbo Kommun: https://www.habo.se/kommun-och-politik/sakerhet-och-kris/information-om-coronaviruset.html?fbclid=IwAR3t6eh8GuW7uXwZvsYbnu_GAvfKZqDIUWhOil6bWbRzQsA-LTcUtrFt-qg

Folkhälsomyndigheten: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för Bålsta Gymnastikklubb

Vid frågor kontaktas vi på styrelsen@balstagk.se

Bålsta Trupp Cup
2020-01-18 13:52

Mer information kommer att publiceras under "arrangemang" till vänster i menyn och "Bålsta trupp cup"

Nyheter från våra grupper
BAS 3 , 15/02 23:54