Välkommen,
Välkommen till Bålsta Gymnastikklubb!

Vi står för glädje, gemenskap och hög kvalité!

Klubben startades redan 1936 och har utvecklats till att nu omfatta motionsverksamhet, barngymnastik, truppgymnastik, parkour och trampolin.

Vi har verksamhet både i Bålsta och Skokloster.

Vill du bli medlem i Bålsta GK? Klicka då här!
Trupp Rosa på läger i Danmark!
2018-06-22 12:00
En midsommarafton spenderas som allra bäst i en gymnastikhall!
I torsdags åkte Trupp Rosa iväg på årets sommarläger till Danmark, Svendborg. Truppen har under ett års tid samlat ihop pengar för att finansiera sin resa till Danmark, som nu äntligen är igång. Kan ni tänka er en bättre midsommar än i en gymnastikhall? Nej, vi tänkte väl det! Trupp Rosa önskar er alla en glad midsommar från ett soligt Svendborg!
Första leveransen har kommit!
2018-06-11 22:02

Nu har det första leveransen av våra nya föreningskläder kommit! De som gjort en beställning kan hämta sina kläder följande tider:

onsdag 13 juni kl. 17-19
torsdag 14 juni kl. 17-19

Kläderna finns att hämta i vår lokal i Knarrbacken, Knarrbacksvägen 1 Bålsta. Första huset till vänster, ingång kortsidan av huset.

Om du inte har möjlighet att hämta kläderna på någon av tiderna angivna ovan, mejla till kansliet på gymnastik@balstagk.se så kan vi boka en tid då du kan hämta dina kläder.

OBS! Din order är paketerad med det namn du angav vid beställning.

Kommande beställningar
Webbshopen är nu öppen igen för ytterligare beställning och du kan lägga en order när du vill. Kläderna kommer först att börja produceras den 2 september 2018. Förväntad leveranstid är 4-5 veckor. Beställningen levereras till den adress du angav vid beställning.

Inom kort kommer även fler specifika datum upp på hemsidan där du kan se när du senast bör lägga en beställning och när de kommer att levereras.

Har du några frågor?
Mejla till gymnastik@balstagk.se

Föreningskläder kommer v.24!
2018-06-08 09:42
I början på nästa vecka kommer första leveransen av föreningskläder. Vi återkommer inom kort med mer information om när/var/hur du hämtar dina kläder. Då kommer också information om webbshopen och framtida beställningar! Trevlig sommar!
BGK presterar på topp på Trazan Trupp Cup!
2018-05-28 20:58
Bas 2, Bas 3, Pojkar Action, Orange (ljus och mörk), Turkos och Rosa på TTC

I helgen arrangerade vi Trazan Trupp Cup tillsammans med Håbogymnasterna. BGK ställde upp med 7 lag som representerades i samtliga klasser. Lagen presterade på topp och tog totalt hem 1 BRONS, 2 SILVER och 2 GULD!

I Regionåttan ställde Bas 2 upp och tog hem en medalj för sina prestationer. Laget tävlade även på sitt nya fristående för första gången!

Bas 3 ställde upp i Regionsjuan och tog hem ett SILVER i tumbling. Även Bas 3 tävlade för första gången på sitt nya fristående och flera nya varv på redskapen!

Trupp Orange ställde upp med lag Ljus Orange i Regionsjuan och tog hem ett BRONS för sina fina prestationer i trampett.

Truppen ställde även upp med lag Mörk Orange som tävlade i Regionsexan för första gången. De gjorde verkligen en kanoninsats med en massa nya och avancerade tävlingsvarv!

Pojkar Action ställde upp i klass Regionfemman för första gången med en fantastisk insats. Laget avancerade och fick ihop flera nya varv!

Trupp Turkos ställde också upp i Regionfemman och tog hem GULD i trampett och SILVER i fristående. Det var första terminen som laget tävlar på denna nivå och de visade sig från sin bästa sida.

Trupp Rosa tävlade i klass Regionfyran och knep hem GULDET i tumbling. Även Rosa tävlade sin första termin på denna nivå och presterade verkligen på topp!

Stort GRATTIS till alla tävlande lag och bra jobbat!

Trazan Trupp Cup- resultatlistor
2018-05-26 22:28
Resultatlistor finnes under Arrangemang --> Trazan Trupp Cup i rullistan!

Har ni några frågor, vänligen kontakta kansliet på gymnastik@balstagk.se

Tack för i år!
Nyheter från våra grupper