Bålsta Gymnastikklubb

Covid-19
2021-03-01 10:02

Covid-19

Vi i Bålsta GK vill uppmärksamma er som har eller är på sportlov och som har valt att resa bort och befunnit sig på publika platser att vara uppmärksam på alla symtom som förknippas med covid-19.

Har man symtom eller någon i sin familj så ber vi er att avvakta med träningen en vecka.

MVH

Styrelsen BGK

Motion - Restriktionerna förlängs:
2021-02-20 13:06

Kommunen har förlängt restriktionerna för aktiviteter i sina lokaler.

Det innebär att vi inte kan köra i gång med våra pass på Räddntj och Skoklosterhallen ännu, utan vi får vänta och se vad som händer.
/Ledarna BGK Motion
Motion - Nyhet:
2021-02-11 11:15
Hej alla BGK-are!
Vi har nu infört ett bokningssystem till våra träningspass, för att på så sätt följa de restriktioner som gäller pga Covid-19
Du kan boka in dig på 2 pass åt gången.
OBS!  Du MÅSTE boka in dig för att säkerställa att du får en plats på passen!

Klicka på länken:

Vi ses, välkommen!
Motion - Uppdaterad info:
2021-02-04 17:32
Hej!

Nu äntligen närmar vi oss starten för att kunna gå in i hallarna och börja köra våra pass igen. 😊
Vi kommer köra igång den 7/3 i Räddningstjänst och Slottshallen (Skokloster).
Vi håller på att ordna med ett anmälningssystem och återkommer med info om detta i nästa vecka samt schema. Som det är nu får vi vara max 15 st (inkl ledare) i Räddningstjänsten och 30 st (inkl ledare) i Slottshallen. På Knarrbacken där vi har pilates och yoga så får vi vara max 8 st (inkl ledare).

Agneta kör i gång sitt pass i mars och då för en grupp på 8 personer till att börja med.

Veronica, Åsa-Li och Jenny har valt att inte köra några pass under våren, men vem vet någon av dem kanske dyker upp som vikarie på något pass.

VI SÖKER NYA LEDARE!
Vi behöver just nu hjälp med ledare till lördagspasset för VATTENGYMPA , så är du sugen på att leda det eller något annat pass så hör av dig till oss!

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen