Välkommen,
Välkommen till Bålsta Gymnastikklubb!

Vi står för glädje, gemenskap och hög kvalité!

Klubben startades redan 1936 och har utvecklats till att nu omfatta motionsverksamhet, barngymnastik, truppgymnastik, parkour och trampolin.

Vi har verksamhet både i Bålsta och Skokloster.

Vill du bli medlem i Bålsta GK? Klicka då här!
INSTÄLLT PASS!
2018-09-19 14:16
Onsdag 19/9 kl 19:00 är MjukYogan tyvärr inställt pga sjukdom!
Kallelse till årsmöte 1/10
2018-09-18 10:41

Välkommen på årsmöte!

Datum 10 oktober

Plats Knarrbacken (föreningslokalen)

Knarrbacksvägen 1

746 37 Bålsta

Tid 19,00

/Styrelsen

Vi behöver dig i styrelsen!
2018-09-04 22:07
BGK går nu in i sin 82:a säsong och vår anrika förening mår bättre än nånsin. Vi har en bra verksamhet för alla åldrar, en stabil medlemsbas, egen kanslist och ekonomifunktion och en välfungerande styrelse. Inför kommande årsmöte är det dock dags att fylla på med nya personer i styrelsen för poster såsom ledamot, suppleant, revisor och ledamot i valberedningen. Och, vi behöver helt enkelt er ledare, föräldrar eller andra supporters som kan tänka sig att ta ett uppdrag i föreningen. Vi i valberedningen tar gärna ett samtal för att berätta mer om vad det innebär och vi tar också gärna emot tips på personer som ni kan rekommendera!

Maila gärna valberedningens ordförande Lotta Olsson, lotta.olsson@gmail.com eller ring 0709-828040

Tack på förhand för ditt engagemang!
Uppstartsmöte för våra ledare!
2018-08-21 18:31

Fler bilder (+3) >>
Bilder från mötet och våra lekar
I söndags hade vi uppstartsmöte inför HT 18 med våra fantastiska ledare. Det är ju trots allt tack vare våra engagerade ledare som denna verksamhet är möjlig. Vi började dagen med möte och information om verksamheten den kommande höstterminen. Vi avslutade dagen med fika och femkamp. Vid dagens slut hade vi korat vinnarna av femkampen. Det blev två vinnande lag!

Tack till alla ledare som kom och gjorde denna dag tillsammans med oss! Nu blickar vi framåt och ser fram emot en fartfylld och spännande höst!
Årets Ungdomsledare i Håbo Kommun!
2018-08-19 10:22
Victoria Manske, Ledare i Trupp Gul, årets ungdomsledare i Håbo Kommun!
I helgen under Håbo Festdag fick vår ledare Victoria Manske ta emot ett stipendie för Årets Ungdomsledare i Håbo Kommun! Stort grattis Victoria, vi är  glada över att ha dig som tränare i vår förening!

Årets Ungdomsledare med följande motivering:

"Årets ungdomsledare är en glädjespridare, en dedikerad person som trots sin unga ålder är en av nyckelpersonerna till att föreningen fungerar. Victoria är en fantastisk ledare i hallen som får alla att känna sig välkomna, bli sedda och att varje person ska utvecklas efter dennes behov och förutsättningar. För Victoria är det viktigt att träning bedrivs med glädje, gemenskap och hög kvalité. Utöver hennes uppdrag som ungdomsledare i hallen är hon även delaktig i föreningen barn & ungdomskommitté där hon strävar efter att utveckla verksamheten så att föreningen är en klubb där alla känner sig välkomna."
Nyheter från våra grupper
Trupp Turkos, 17/08 12:47