Välkommen,
Välkommen till Bålsta Gymnastikklubb!

Vi står för glädje, gemenskap och hög kvalité!

Klubben startades redan 1936 och har utvecklats till att nu omfatta motionsverksamhet, barngymnastik, truppgymnastik, parkour och trampolin.

Vi har verksamhet både i Bålsta och Skokloster.

Vill du bli medlem i Bålsta GK? Klicka då här!
Nu söker vi ledare inför hösten!
2018-07-12 23:05
Känner du dig manad? #Ledare Bålsta Gymnastikklubb
Arbetet inför höstterminen har startat och nu söker vi ledare till våra grupper. Vill du vara med och utveckla vår fantastiska verksamhet? Kan du tänka dig att bli ledare eller hjälpledare i till hösten? Hör av dig till sofiabellinder@hotmail.se för mer information!
Köpa/Sälja föreningskläder som medlem!
2018-07-08 13:05
Nu har vi skapat en facebook-grupp där du som medlem kan köpa och sälja våra föreningskläder av/till andra medlemmar. Gruppen är en sluten grupp och du måste ansöka om att få bli medlem i gruppen för att kunna se inläggen. Du blir medlem genom att söka på Bålsta Gymnastikklubb - Köp & Sälj på facebook. Säljare/köpare bestämmer priset på kläderna själva.
Antagen policy om GDPR
2018-06-28 18:34
Styrelsen har antagit ny policy som behandlar uppgifter enligt lagen GDPR. Om du vill läsa mer kan du klicka på följande länk:
Trupp Rosa på läger i Danmark!
2018-06-22 12:00
En midsommarafton spenderas som allra bäst i en gymnastikhall!
I torsdags åkte Trupp Rosa iväg på årets sommarläger till Danmark, Svendborg. Truppen har under ett års tid samlat ihop pengar för att finansiera sin resa till Danmark, som nu äntligen är igång. Kan ni tänka er en bättre midsommar än i en gymnastikhall? Nej, vi tänkte väl det! Trupp Rosa önskar er alla en glad midsommar från ett soligt Svendborg!
Första leveransen har kommit!
2018-06-11 22:02

Nu har det första leveransen av våra nya föreningskläder kommit! De som gjort en beställning kan hämta sina kläder följande tider:

onsdag 13 juni kl. 17-19
torsdag 14 juni kl. 17-19

Kläderna finns att hämta i vår lokal i Knarrbacken, Knarrbacksvägen 1 Bålsta. Första huset till vänster, ingång kortsidan av huset.

Om du inte har möjlighet att hämta kläderna på någon av tiderna angivna ovan, mejla till kansliet på gymnastik@balstagk.se så kan vi boka en tid då du kan hämta dina kläder.

OBS! Din order är paketerad med det namn du angav vid beställning.

Kommande beställningar
Webbshopen är nu öppen igen för ytterligare beställning och du kan lägga en order när du vill. Kläderna kommer först att börja produceras den 2 september 2018. Förväntad leveranstid är 4-5 veckor. Beställningen levereras till den adress du angav vid beställning.

Inom kort kommer även fler specifika datum upp på hemsidan där du kan se när du senast bör lägga en beställning och när de kommer att levereras.

Har du några frågor?
Mejla till gymnastik@balstagk.se