BAS 1 Skokloster
Gruppen består av tjejer födda 2009-2011 och tränar en gång i veckan i Slottshallen, Skokloster.

Till vårterminen -18 söker vi nya ledare. Är du sugen att testa på rollen som tränare eller känner du någon som skulle passa. Kontakta gärna oss!

söndagar kl 10-11

Våra tränare: Anette Bergen och Tove Landén

Tove Landén- tove.landen@hotmail.com
Anette Bergen- nettanbergen@hotmail.com

Information om BAS-grupper i Bålsta gymnastikklubb

I BAS 1 är barnen 7-8 år och flickor och pojkar tränar tillsammans. Man tränar 1,5 timme i veckan i Västerängens Sporthall. Terminen baseras på 12 veckor under höstterminen och 15 veckor under vårterminen.

Träna på att träna

BAS 1 faller under modellens fjärde stadie (träna på att träna). Fokus ligger på inlärning och utveckling av mer komplexa övningar; att ha kul är fortfarande viktigt. Träningen som bedrivs i organiserad form tar större utrymme än i tidigare stadier.

Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) går hand i hand med den grenspecifika träningen