Bålsta Gymnastikklubb
BAS 1
Gruppen består av tjejer och killar födda 2013 och tränar 1 gång i veckan i Västerängens Sporthall.

måndagar 17:00-18:30

Våra tränare:
Marie Fjellström, Johanna Henricsson, Anna Kovanen, Jonna Widberg, Emma Henricsson och Iza Welch

Johanna Henricsson - johanna.henricsson82@gmail.com
Marie Fjellström - mariefriis@hotmail.com

Information om BAS-grupper i Bålsta gymnastikklubb

I BAS 1 är barnen 7-8 år och flickor och pojkar tränar tillsammans. Man tränar 1,5 timme i veckan i Västerängens Sporthall. Terminen baseras på 12 veckor under höstterminen och 15 veckor under vårterminen.

Träna på att träna

BAS 1 faller under modellens fjärde stadie (träna på att träna). Fokus ligger på inlärning och utveckling av mer komplexa övningar; att ha kul är fortfarande viktigt. Träningen som bedrivs i organiserad form tar större utrymme än i tidigare stadier.

Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) går hand i hand med den grenspecifika träningen