BAS 1
Gruppen består av tjejer och killar som är födda 2010 och tränar en gång i veckan i Västerängens Sport.

Under HT 17 börjar vi träna på mer avancerad gymnastik och lämnar barnverksamheten. Tävlingen förekommer endast som inslag i vår träningsverksamhet.

Söndagar 12:30-14:00

Våra tränare: Magdalena Svalling, Jennifer Nervestad Riise, Alice Carlsson och Elenora Koch

Magdalena Svalling- magdalenasvalling@gmail.com
Jennifer Nervestad Riise- jennifer.riise.00@gmail.com

Information om BAS-grupper i Bålsta gymnastikklubb

I BAS 1 är barnen 7-8 år och flickor och pojkar tränar tillsammans. Man tränar 1,5 timme i veckan i Västerängens Sporthall. Terminen baseras på 12 veckor under höstterminen och 15 veckor under vårterminen.

Träna på att träna

BAS 1 faller under modellens fjärde stadie (träna på att träna). Fokus ligger på inlärning och utveckling av mer komplexa övningar; att ha kul är fortfarande viktigt. Träningen som bedrivs i organiserad form tar större utrymme än i tidigare stadier.

Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) går hand i hand med den grenspecifika träningen