Parkour Skokloster
Vår parkourgrupp består av tjejer och killar födda 2004-2007 och tränar en gång i veckan i Slottshallen, Skokloster.

torsdagar 17:00-18:00

Våra tränare: Pernilla Sundberg och Jesper Engler

Pernilla Sundberg- sundberg.pernilla82@gmail.com

Information om Parkour i Bålsta gymnastikklubb

I vår Parkourverksamhet är barnen från 10 år och uppåt, pojkar och tjejer tränar tillsammans. Varje grupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

Träna för ett aktivt liv

Vår Parkourverksamhet ingår i modellens sjunde stadie. I Aktivt liv finns gymnastikens breda och varierade utbud av träning som inte är direkt tävlingsinriktad. Här återfinns bland annat olika former av gruppträning för ungdomar, vuxna och äldre, redskapsgymnastik, parkour, GympaKidz, uppvisnings- och showgymnastik, fitness, deltagande i nationella och internationella festivaler och tävlingar såsom EUROGYM och Gymnaestradan, men även andra former av gymnastik.

Aktivt liv erbjuder allsidig, rolig, utmanande och utvecklande fysisk träning för alla där den egna kroppens rörelser står i centrum. Stadiet välkomnar utövare i alla åldrar, oberoende av vilken nivå utövarna vill träna och oavsett vilken träningsbakgrund de har.

Inträdandet i stadiet Aktivt liv inleds redan under barn- och ungdomsåren, men framför allt ska det finnas förutsättningar för att utövaren under hela sin aktiva karriär inom gymnastiken ska kunna röra sig fritt mellan olika verksamheter och olika stadier.

Parkour i Skokloster
2017-02-05 17:55
Vi satsar på vår verksamhet i Skokloster! From hösten 2015 erbjuder vi parkour även i Skokloster. Gruppen har ett begränsat antal platser! Skicka anmälan via vår webbplats, Anmälan och skriv Parkour Skokloster i kommentarsfältet.

Välkomna med er anmälan!