Trupp Rosa
Trupp Rosa består av tjejer födda 2004 och tidigare som tränar tre dagar i veckan i Västerängens Sporthall. Vi är en tävlingstrupp och siktar på att tävla i klass Riksfyran!

Tisdagar kl 18.30-21
Torsdagar kl 18.30-21
Söndagar kl 18-20.30

Våra tränare: Eva-Marie Befring, Elin Nevlén, Elin Myrén, Viktoria Sollander, Veronica Hage och Linda Blomqvist

elin.nevlen@live.se

Ni hittar oss även på sociala medier!
Instagram: bgktrupprosarod

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Information om Truppverksamheten i Bålsta gymnastikklubb

I våra trupper är tjejerna och killarna 10 år och uppåt. Varje trupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå (minimum 4 timmar/vecka, 2-3 träningar i veckan). Killar och tjejer tränar var och en för sig. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

Våra trupper faller under modellens femte och sjätte stadie. Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.

Träna för att tävla

Vid det här laget behärskar gymnasterna alla grundövningar, träningen inriktas på inlärning av mer avancerade övningar och sekvenser och perfektion av utförandet.

Anpassning av övningsval och träningsupplägg och att utrymme lämnas för återhämtning är väsentligt, allt för att minimera skaderiskerna.

Vi är framme i Danmark!
2018-06-22 12:05
Äntligen är vi igång!
Tack till Adelias mamma som gjorde det möjligt för oss att trycka egna tröjor till vårt läger i Danmark!! Nu längtar vi massor efter att få testa en massa spännande och nya övningar! Glad midsommar!
GULD till oss på Trazan Trupp Cup!!
2018-05-28 20:38
Trupp Rosa- Trazan Trupp Cup 2018
I helgen tog vi hem GULDET i Tumbling på Trazan Trupp Cup! Tjejerna visade verkligen upp sig på topp och vi tränare är så stolta över era prestationer!
Trupp Rosa på RiksFyran i Helsingborg
2018-05-13 14:21
Trupp Rosa tävlade i RiksFyran 11-13 maj!
Majoriteten av tjejerna har inte tävlat på den nivån tidigare. När alla 44 lag hade tävlat stod det klart att. Laget kommit på 23:dje plats. Riktigt bra kämpat!!

Våra varv kan du se på Bålsta Gymnastikklubb på Facebook.
Julshow 2017!
2017-12-10 13:54
Här är en bild på gänget som hade en matupplevelse i Italien
I helgen var Bålsta Gymnastikklubbs årliga julshow och temat var charter! Vi var i Italien på mode-, kultur- och gastronomi resa
Grattis till Uppsvenska Mästarna i RT2!
2017-12-03 23:46
Trupp Rosa - Uppsvenska Mästare RT2, HT 2017
3 december deltog trupp Rosa i Uppsvenska Mästerskapen i Gävle! Totalt var det 14 lag i klassen och några ända från Östersund. Stort grattis till GULDET!