Trupp Orange
Truppen består av flickor födda 2005-2006 som tränar två gånger i veckan i Västerängens sporthall.

Torsdagar kl 17-19
Söndagar kl 13:30-15:30

Våra tränare: Nathalie Berggren, Emelie Eklund, Magdalena Svalling, Katja Kotiranta Eklund, Elenora Koch, Alice Carlsson och Elin Nevlén

Nathalie Berggren- nathalie.berggren@hotmail.com
Emelie Eklund- emelie.eklund94@hotmail.com

Information om Truppverksamheten i Bålsta gymnastikklubb

I våra trupper är tjejerna och killarna 10 år och uppåt. Varje trupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå (minimum 4 timmar/vecka, 2-3 träningar i veckan). Killar och tjejer tränar var och en för sig. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

Våra trupper faller under modellens femte och sjätte stadie. Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.

Träna för att tävla

Vid det här laget behärskar gymnasterna alla grundövningar, träningen inriktas på inlärning av mer avancerade övningar och sekvenser och perfektion av utförandet.

Anpassning av övningsval och träningsupplägg och att utrymme lämnas för återhämtning är väsentligt, allt för att minimera skaderiskerna.

Fina prestationer på ESK trupp cup!
2017-11-30 20:16
Trupp Orange står redo för att tävla på matta/tumbling
Den 18 november stod Trupp Orange redo på tävlingsgolvet. Efter fina prestationer från laget och med stenhård konkurrens placerade sig Trupp Orange på en fjärde plats i matta!
Trupp Orange på UVGK TruppCup!
2017-05-29 18:26
Trupp Orange på UVGK Trupp Cup
Trupp Orange ställde upp med två lag i UVGK TruppCup i början av maj!
Deras finfina varv som räckte till två fjärde platser.
Bra jobbat Trupp Orange!