Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Trupp Orange

Truppen består av flickor födda 2005-2006 som tränar två gånger i veckan i Västerängens sporthall.

Träningstider:
Torsdagar kl 17-19
Söndagar kl 13:00-15:30

Våra tränare: Emelie Eklund, Magdalena Svalling, Katja Kotiranta Eklund, Elenora Koch, Alice Carlsson, Adelia Låhdö, Filippa Wallin, Kathrine Bergman och Elin Nevlén

Kontakt:
Emelie Eklund- emelie.eklund94@hotmail.com
Katja Kotiranta Eklund- katja@ekolsund.se

Du kan även följa oss på sociala medier! 
Instagram:
bgktrupporange

Information om Truppverksamheten i Bålsta gymnastikklubb

I våra trupper är tjejerna och killarna 10 år och uppåt. Varje trupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå (minimum 4 timmar/vecka, 2-3 träningar i veckan). Killar och tjejer tränar var och en för sig. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

 

Bålsta Gymnastikklubb anammar och följer Svenska Gymnastikförbundets modell gällande ”träning hela livet” vilket innebär att vi erbjuder träning och grupper som passar alla individer.

 

Träna och tävla

Våra trupper faller under modellens femte och sjätte stadie. Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.

Här välkomnas gymnaster i en stor mängd olika - redan etablerade och nya - discipliner och verksamheter och med alternativa tävlingsformer. I Tävling används anpassade tävlingsstrukturer och -regler för respektive målgrupper. Tävlingsgymnastik för fler!

 

Träna för att tävla

Vid det här laget behärskar gymnasterna alla grundövningar, träningen inriktas på inlärning av mer avancerade övningar och sekvenser och perfektion av utförandet.

Anpassning av övningsval och träningsupplägg och att utrymme lämnas för återhämtning är väsentligt, allt för att minimera skaderiskerna.

Vilken tävling! Grymma prestationer på TTC!!
2018-05-28 21:34
Ljus Orange och Mörk Orange på Trazan Trupp Cup 2018
I helgen tävlade vi med två lag på Trazan Trupp Cup! Lag Ljus Orange tävlade i Regionsjuan och tog hem ett BRONS för sina fina hoppvarv. Lag Mörk Orange tävlade för första gången i Regionsexan med flera nya och avancerade tävlingsvarv. Båda lagen presterade verkligen på topp och vi tränare är otroligt stolta!!
Fina prestationer på ESK trupp cup!
2017-11-30 20:16
Trupp Orange står redo för att tävla på matta/tumbling
Den 18 november stod Trupp Orange redo på tävlingsgolvet. Efter fina prestationer från laget och med stenhård konkurrens placerade sig Trupp Orange på en fjärde plats i matta!
Trupp Orange på UVGK TruppCup!
2017-05-29 18:26
Trupp Orange på UVGK Trupp Cup
Trupp Orange ställde upp med två lag i UVGK TruppCup i början av maj!
Deras finfina varv som räckte till två fjärde platser.
Bra jobbat Trupp Orange!
Kommande tävlingar
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bålsta Gymnastikklubb, 22/10 16:37 
Bålsta Gymnastikklubb, 04/10 22:23 
Bålsta Gymnastikklubb, 18/09 10:41 
Bålsta Gymnastikklubb, 04/09 22:07 
Bålsta Gymnastikklubb, 21/08 18:31 
Bålsta Gymnastikklubb, 19/08 10:22