Pojkar Action
Pojkar Action består av pojkar födda 2005-2008 som tränar två gånger i veckan i Västerängens Sporthall. Under HT 17 har vi tävlar på ESK Trupp Cup där vi tog GULD i samtliga grenar!

Tisdagar kl 17-19.00
Söndagar kl 15.30-18.00

Våra tränare: Moa Groth, Edoardo Lo Cascio, Ida Valo och Oliver Jordan.

Moa Groth- moa.groth@hotmail.com

Information om Truppverksamheten i Bålsta gymnastikklubb

I våra trupper är tjejerna och killarna 10 år och uppåt. Varje trupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå (minimum 4 timmar/vecka, 2-3 träningar i veckan). Killar och tjejer tränar var och en för sig. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

Våra trupper faller under modellens femte och sjätte stadie. Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.

Träna för att tävla

Vid det här laget behärskar gymnasterna alla grundövningar, träningen inriktas på inlärning av mer avancerade övningar och sekvenser och perfektion av utförandet.

Anpassning av övningsval och träningsupplägg och att utrymme lämnas för återhämtning är väsentligt, allt för att minimera skaderiskerna.

Grymma prestationer på Trazan Trupp Cup!!
2018-05-28 20:46
Trazan Trupp Cup 2018
I helgen tävlade killarna för första gången på en helt ny nivå! Vi tävlade på Regionfemman och fick ihop flera varv vi inte tävlat på tidigare. Killarna var GRYMMA och vi tränare är såå stolta över er!
Extraträning och lagkväll
2018-04-29 13:57
I fredags hade Pojkar Action en extraträning! Efter det gick vi och åt pizza tillsammans på Mamma Mia! Superrolig kväll!
Guldregn till Pojkar Action i Enköping
2017-11-22 06:59
Pojkar Action tog tre guld i Enköping Cup den 18 nov 2017
Den 18/11 var 8 gymnaster ifrån pojkar action och tävlade i Enköping. En dag som var mycket spänd då vi tävlade för första gången i RT-pojk, spännande och väldigt roligt. Extra roligt när vi fick med oss 3 guldmedaljer hem!
Pojkar Action i lokalpressen!
2017-03-24 09:59