Bålsta Gymnastikklubb
Parkour Steg 3

Vår parkourgrupp består av killar födda 2008- 2004 och tränar en gång i veckan i Västerängens Sporthall. Våra parkourgrupper är för deltagare som fyller 10 år under året!

Parkour Steg 3 (fd Xtreme) har tränat länge och tränar på mer avancerade övningar inom parkour

fredagar kl. 18:30-21:00

Våra tränare: Daniel Simlin, Edoardo Lo Cascio, Oliver Jordan och Josh Tan

Daniel simlin: balstaparkour@gmail.com

Information om Parkour i Bålsta gymnastikklubb

I vår Parkourverksamhet är barnen från 10 år och uppåt, pojkar och tjejer tränar tillsammans. Varje grupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

Träna för ett aktivt liv

Vår Parkourverksamhet ingår i modellens sjunde stadie. I Aktivt liv finns gymnastikens breda och varierade utbud av träning som inte är direkt tävlingsinriktad. Här återfinns bland annat olika former av gruppträning för ungdomar, vuxna och äldre, redskapsgymnastik, parkour, GympaKidz, uppvisnings- och showgymnastik, fitness, deltagande i nationella och internationella festivaler och tävlingar såsom EUROGYM och Gymnaestradan, men även andra former av gymnastik.

Aktivt liv erbjuder allsidig, rolig, utmanande och utvecklande fysisk träning för alla där den egna kroppens rörelser står i centrum. Stadiet välkomnar utövare i alla åldrar, oberoende av vilken nivå utövarna vill träna och oavsett vilken träningsbakgrund de har.

Inträdandet i stadiet Aktivt liv inleds redan under barn- och ungdomsåren, men framför allt ska det finnas förutsättningar för att utövaren under hela sin aktiva karriär inom gymnastiken ska kunna röra sig fritt mellan olika verksamheter och olika stadier.

Julshow 2017!
2017-12-10 13:58
här är en bild när vi är ute på scenen
I helgen var Bålsta Gymnastikklubbs årliga julshow och temat var charter! Vi var en del av bagagepersonalen och såg till att allt bagage hamnade på rätt destination!