Trampolin 1

Vår trampolingrupp består av tjejer och killar födda 2004- 2007 och tränar en gång i veckan i Västerängens Sporthall. Vi är en grupp som tränar på grundläggande övningar. Gruppen har begränsat antal platser.

måndagar 17:30-18:30

Våra tränare: Christina "Tia" Lindbäck och Susanne Leinax

Christina "Tia" Lindbäck- tia_groth@hotmail.com

Susanne Leinax- sleinax@gmail.com

Information om Trampolinverksamheten i Bålsta gymnastikklubb

I vår trampolinverksamhet är barnen från år och pojkar och tjejer tränar tillsammans. Varje grupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen.

Träna på att träna

Trampolin 1 faller under modellens fjärde stadie (träna på att träna). Fokus ligger på inlärning och utveckling av mer komplexa övningar; att ha kul är fortfarande viktigt. Träningen som bedrivs i organiserad form tar större utrymme än i tidigare stadier.

Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) går hand i hand med den grenspecifika träningen.