Trampolin 2

Vår trampolingrupp består av tjejer och killar födda 2004- 2007 och tränar en gång i veckan i Västerängens Sporthall. Vi är en grupp som tränar på mer avancerade övningar. Varje hoppare tävlar individuellt. Gruppen har begränsat antal platser.

måndagar 18:30-20:30

En del onsdagar förekommer mellan 19:00-21:00

Våra tränare: Christina "Tia" Lindbäck och Susanne Leinax

Christina "Tia" Lindbäck- tia_groth@hotmail.com

Susanne Leinax- sleinax@gmail.com

Information om Trampolinverksamheten i Bålsta gymnastikklubb

I vår trampolinverksamhet är barnen från år och pojkar och tjejer tränar tillsammans. Varje grupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen.

Trampolin 2 faller under modellens femte stadie. Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.

Brons och fjärdeplacering för Adelia och Loella!
2018-05-19 17:13
Adelia högst upp och Loella längst ned till höger
Lördagen den 19/5 tävlade Loella och Adelia Elefanthoppet i Upplands-Väsby. Loella slutade på en hedrande fjärdeplats och Adelia knep med sig en bronsmedalj. Grattis och bra jobbat tjejer!
Trampolin 2 på tävling!
2017-11-30 22:00
Här är vår grupp Trampolin 2 som är iväg och tävlar

Trampolintävling i Upplands Väsby
2017-05-23 15:51
Delar av Trampolin 2 på tävling!
I helgen deltog tre av Bålsta gymnastikklubbs trampolinare på trampolintävling i Upplands Väsby.
Under terminen har de tränat på att öka svårighetsgraden och nu var det upp till bevis!
Det slutade med en andra plats och en sjätte och tionde plats! Grattis och bra kämpat!