Bålsta Gymnastikklubb
Trupp Blå

Trupp Blå består av flickor födda 2005-2007 som tränar 2-3 gånger i veckan i Västerängens sporthall. Vi är en tävlingstrupp och tävlar på Femmans och Fyrans nivå.

Obs! Anpassade tider under Corona:

• Torsdagar 18:45-20:30
  • Söndagar 18:30-21:00

Våra tränare: Jessica Stigsdotter Axberg, Katja Eklund, Sofia Bellinder, Elin Nevlén och Cecilia Petersson.

Katja Eklund- Katja@ekolsund.se

Jessica Stigsdotter Axberg- jessicaaxberg@gmail.com

Våra mål:

• Vi ska bli ett lag med god gemenskap!
  • Varje gymnast ska bli sitt bästa jag! – varje gymnast får fundera ut realistiska och individuella mål som just han/hon ska bli bäst på den här terminen!
  • Vi är ett lag, och vi tävlar i Fyran och Femman!

Följ oss gärna på sociala medier!
Instagram: bgk_truppbla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Läs mer om vår truppverksamhet i Bålsta Gymnastikklubb. Välj "Om Truppverksamhet" i menyn till vänster.