Bålsta Gymnastikklubb
Bas 1

Gruppen består av tjejer och killar födda 2015 och tränar 1 gång i veckan i Västerängens Sporthall.

Måndagar 17.00-18.30

Våra tränare:

Tiffany Eriksson, Theresé Thörne, Linn Koskinen, Malin Johansson, Ewa Andersson, Jonas Achouri och Linn Lysell

Tiffany Eriksson- tiffany.eriksson@outlook.com

Information om BAS-grupper i Bålsta gymnastikklubb

I BAS 1 är barnen 7-8 år och flickor och pojkar tränar tillsammans. Man tränar 1,5 timme i veckan i Västerängens Sporthall. Terminen baseras på 12 veckor under höstterminen och 15 veckor under vårterminen.

Träna på att träna

BAS 1 faller under modellens fjärde stadie (träna på att träna). Fokus ligger på inlärning och utveckling av mer komplexa övningar; att ha kul är fortfarande viktigt. Träningen som bedrivs i organiserad form tar större utrymme än i tidigare stadier.

Fysisk förberedelse (styrka, flexibilitet och uthållighet) går hand i hand med den grenspecifika träningen.