SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Gymnastikklubb
Gymnastik
Parkour
Parkour

För tillfället saknar vi ledare till våra Parkourgruppen och de kan inte starta upp till terminsstart. Har du förslag på någon som kan blir ledare eller kan du bli ledare, hör då av dig till Kanslit

 

Kontakt:

Kanslit: Gymnastik@balstagk.se

 

 

 

Information om Parkour i Bålsta gymnastikklubb

I vår Parkourverksamhet är barnen från 10 år och uppåt, pojkar och tjejer tränar tillsammans. Varje grupp tränar olika mycket beroende på ålder och kunskapsnivå. Terminen baseras på 15 veckor på höstterminen och 18 veckor på vårterminen. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall.

 

Bålsta Gymnastikklubb anammar och följer Svenska Gymnastikförbundets modell gällande ”träning hela livet” vilket innebär att vi erbjuder träning och grupper som passar alla individer.

 

Träna för ett aktivt liv

Vår Parkourverksamhet ingår i modellens sjunde stadie. I Aktivt liv finns gymnastikens breda och varierade utbud av träning som inte är direkt tävlingsinriktad. Här återfinns bland annat olika former av gruppträning för ungdomar, vuxna och äldre, redskapsgymnastik, parkour, GympaKidz, uppvisnings- och showgymnastik, fitness, deltagande i nationella och internationella festivaler och tävlingar såsom EUROGYM och Gymnaestradan, men även andra former av gymnastik.

 

Aktivt liv erbjuder allsidig, rolig, utmanande och utvecklande fysisk träning för alla där den egna kroppens rörelser står i centrum. Stadiet välkomnar utövare i alla åldrar, oberoende av vilken nivå utövarna vill träna och oavsett vilken träningsbakgrund de har.

Inträdandet i stadiet Aktivt liv inleds redan under barn- och ungdomsåren, men framför allt ska det finnas förutsättningar för att utövaren under hela sin aktiva karriär inom gymnastiken ska kunna röra sig fritt mellan olika verksamheter och olika stadier.

Julshow 2017!
2017-12-10 13:58
här är en bild när vi är ute på scenen
I helgen var Bålsta Gymnastikklubbs årliga julshow och temat var charter! Vi var en del av bagagepersonalen och såg till att allt bagage hamnade på rätt destination!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Bålsta Gymnastikklubb, 12/01 12:30 
Bålsta Gymnastikklubb, 06/01 09:35 
Bålsta Gymnastikklubb, 04/01 12:17 
Bålsta Gymnastikklubb, 04/01 08:59 
Bålsta Gymnastikklubb, 23/12 18:32