BAS 2
Gruppen består av tjejer födda 2007-2009 och tränar två gånger i veckan i Västerängens Sporthall. Under HT 17 har vi tävlat Upplands-Väsby trupp cup där vi tog silver i tumbling och brons i hopp.

Under HT 17 siktar vi hjulningar, rondater, överslag och ljushpp/volt på trampett! Vi tränar tillsammans med BAS 3.

onsdagar kl 17-19
söndagar kl 11-13

Våra tränare: Johanna Henricsson, Victoria Manske, Magdalena Svalling, Mia Farine, Daniel Alm, Cecilia Pettersson och Katarina Ekroth

Johanna Henricsson- johanna.henricsson82@gmail.com
Victoria Manske- victoria.manske@gmail.com

Om du är förälder, familj eller släkt får du gärna följa oss på våra sociala medier!
Vi tränare godkänner vilka som får följa oss.
Instagram: bgkbas2o3

Information om BAS-grupper i Bålsta gymnastikklubb

I BAS 2 är barnen 8-9 år, flickor och pojkar tränar var för sig. Flickor tränar 3,5 timme i veckan fördelat på 2 träningsdagar i Västerängens Sporthall. Pojkar tränar 3,5 timme i veckan fördelat på 2 träningsdagar, där ena dagen är inriktad mot gymnastik och andra dagen är inriktad mot parkour. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall. Terminen baseras på 12 veckor under höstterminen och 15 veckor under vårterminen.

BAS 2 och BAS 3 faller under modellens femte stadie (träna och tävla). Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.

Trazan Trupp Cup 2018!
2018-05-28 21:38
Defilering för Bas 2 på Trazan Trupp Cup
I helgen tävlade vi i klass Regionåttan på vår hemmatävling. Tjejerna gjorde en fantastisk insats och fick en fin medalj för sin grymma insats. Flera tjejer tävlade på varv som de aldrig tävlat på tidigare. Vi tränare är otroligt stolta!
Avslutning med BAS 2 & 3
2017-12-13 21:13
Lite fika i slutet av träningen
Idag hade BAS 2 och BAS 3 julavslutning och temat var såklart "jultema"! Självklart avslutas det med långbord och fika för 33 st härliga tjejer!
Julshow 2017!
2017-12-10 13:50
Här sitter vi och väntar på att få gå ut på scenen
I helgen hade Bålsta Gymnastikklubb sin årliga julshow och temat var charter! Vi var flygvärdinnor som såg till att alla passagerare hade en rolig och säker flygtur
Medaljregn på Upplands-Väsby Trupp Cup!
2017-11-30 20:49
Glada tjejer från BAS 2 som tagit medalj
Den 11 november tävlade många av tjejerna för första gången. Efter goda prestationer tog BAS 2 silver i matta och brons i hopp. GRATTIS!