BAS 2

Gruppen består av tjejer och killar födda 2011 och tränar 2 gånger i veckan i Västerängens Sporthall.

Fredagar 17:00 -18:30
Söndagar 10:00-11:30

Våra tränare: Alice Björkqvist, Marie Fjellström, Alva Axelsson, Josefina Wistedt Schönning och Elenora Koch

Alice Björkqvist - aliceannabj@gmail.com
Marie Fjellström - mariefriis@hotmail.com

Information om BAS-grupper i Bålsta gymnastikklubb

I BAS 2 är barnen 8-9 år. De tränar 3,5 timme i veckan fördelat på 2 träningsdagar. Samtliga träningar sker i Västerängens Sporthall. Terminen baseras på 12 veckor under höstterminen och 15 veckor under vårterminen.

BAS 2 och BAS 3 faller under modellens femte stadie (träna och tävla). Ett av huvudsyftena med verksamheten i Tävling är att attrahera och behålla den stora mängd barn, ungdomar och vuxna som vill börja respektive fortsätta tävla i gymnastik, men som inte vill eller har möjlighet att delta i yttersta prestationsnivå.