Vår historia och idag

Klubben har sedan 1936 utvecklats och verksamheten innefattar idag både vuxna och barn. Vi har för närvarande ca 850 medlemmar, varav ca 500 är barn/ungdomar. För att få ihop verksamheten är ca 70 ledare engagerade i vår verksamhet!

Motionsverksamheten erbjuder en mängd olika pass samtliga dagar i veckan. Läs vidare om det under fliken "Motion" eller på Facebook "Bålsta Gymnastikklubb" samt "BGK Motion".

Inom barn-/ungdomsgymnastiken inriktar vi oss både på breddverksamhet och tävlingsverksamhet. Vi har gymnastikgrupper från 2 år och uppåt för både pojkar och flickor, parkour från 10 år samt trampolingrupper och gymnastik för funktionshindrade. Gymnastik- och parkourgrupperna finns både i Bålsta och i Skokloster.

Bålsta GK ingår i Svenska Gymnastikförbundet.

Välkommen till Bålsta Gymnastikklubb!