SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Gymnastikklubb
Gymnastik
BGK föreningskollektion

Under januari 2023 lanserade vi en ny föreningskollektion i samarbete med Craft och Stadium.
 
Kläderna beställs direkt via Stadiums hemsida; https://www.stadium.se/foreningar/2334997
 
 
Om man är osäker på storleken kan man få hjälp av storleksguiden https://www.craftsportswear.com/sv/kundtjanst/storleksguide. Det går även bra att besöka Stadium i Barkarby och prova ut modellen för att sedan beställa hem rätt storlek. 
Våra tävlingstrupper, Trupp Svart, ska vid tävlingar ha jackan "Craft Evolve Full Zip" som är vår föreningsjacka och byxorna "Craft Evolve Pants"
I sortimentet finns många bra plagg för både träning och fritid. Vi har några plagg som inte ingår i Team-sortimentet, men som vi valt att ta med i vår föreningskollektion, t ex hoodien med dragkedja. Dessa beställs genom föreningen, vi meddelar när det är dags och samlar ihop alla beställningar under ca två gånger per termin. 
 

Övrigt sortiment

Utöver sortiment på Stadiums hemsida finns Community hoodien i zip-version samt en supporter T-shirt, Craft Evolve Tee med ”SUPPORTER” tryckt på ryggen.

Supporter T-shirten är inte bara superfin, ni hittar lätt varandra och kan bilda en stor hejarklack på tävlingar. Den hjälper även gymnasterna att hitta er i publikhavet! Övrigt sortiment beställs via formuläret https://forms.gle/HbtFC2o3cSbcQwuE8.

 
Visste du att du kan stötta BGK även när ni handlar andra produkter på Stadium? Som medlem på Stadium kan ni ange en förening som ska få 3% extra bonus från Stadium utan att det påverkar varken varans pris eller er egen bonus från Stadium. Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i en Stadium-butik eller på stadium.se (inloggat läge). Medlemsskapet är givetvis gratis man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik.
 
Kontaktuppgifter vid frågor
Frågor/ kontakt med klubben, maila: gymnastik@balstagk.se
 

OBS! Köp och sälj föreningskläder!
Vi har en facebook-grupp där du som medlem kan köpa och sälja föreningskläder av/till andra medlemmar i klubben. För att kunna ta del av inläggen måste du bli medlem i gruppen eftersom det är en sluten grupp. Bli medlem genom att söka på gruppens namn Bålsta Gymnastikklubb - köp & sälj, https://www.facebook.com/groups/246704262727909/