SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bålsta Gymnastikklubb
Gymnastik
Välkommen till Bålsta Gymnastikklubbs webshop!

Hej! 
Vi har glädjen att meddela att vi har skrivit på ett avtal med Stadium och Craft. I början på Januari kommer vår webshop att lanseras på Stadium teamsales och vårt sortiment kommer lanseras. 
 
Om man är osäker på storleken osv så kan man besöka en Stadium butik och prova ut modellen för att sedan beställa hem rätt storlek. 
 
Det finns flera härliga kläder i vår kollektion, det som kan vara bra att veta är att det är jackan "Craft Evolve Full Zip" som är vår föreingsjacka och byxorna "Craft Evolve Pants" som kommer användas under tävling, för vår tävlingsgrupp, Trupp Svart, kommer denna jacka vara ett måste vid framtida tävlingar. 

 

 
 
Kontaktuppgifter vid frågor
Frågor/ kontakt med klubben, maila: gymnastik@balstagk.se

OBS! Köp och sälj föreningskläder!
Vi har en facebook-grupp där du som medlem kan köpa och sälja föreningskläder av/till andra medlemmar i klubben. För att kunna ta del av inläggen måste du bli medlem i gruppen eftersom det är en sluten grupp. Bli medlem genom att söka på gruppens namn Bålsta Gymnastikklubb - köp & sälj